9 Ekim 2008 Perşembe

2.Buluşma Cumartesi!

Buluşma Çok Keyifliydi!
9 Ekim 9 Ekim diye tutturduk..kimi dersim var dedi kimisi derse girmem dedi..Ve Bekle Biraz 'ın ilk tohumları atıldı..1.öğretimlerin ders saatlerinin çakışması bilmem ne cart curt derken12-13 kişiyi bulan çoğunluk ile ekip ilk buluşmasını gerçekleştirdi..Meğer ilk buluşmalar bayağı keyifli oluyormuş yav..Tatlı sohbet aldı başını gitti..Özellikle xenon ve espri'nin Antakya'dan gelmesi çok şık oldu..nesrin'in de Antakya'dan gelmesi çok şık davranış oldu amaküçük bir aksilik üzüntü verici oldu..

3 Saatlik Keyifli Sohbet
Ekibin toplanması 15.00'de başladı ve derten çıkıpgelenlerle birlikte 16.00'ya kadar sürdü..yapılacaklar, amaçlar, plan, teknik ekipmanlar konuşuldu..Projenin sağlıklı yürümesi için fikiralışverişinde bulunuldu..Bu arada zaman çizelgesinde yer alan Cuma Buluşması İptal Edildi..sebebi ise 1.öğretimlerin ders saatlerindeki düzensizlik..Ama projede yer alan çizelgenin olduğu gibi uygulanması kararlaştırıldı....

2. Buluşma Cumartesi
2. buluşmayı ise cumartesi yapmaya karar verdik..normal çizelgede 10.00 olarak geçiyor ancaköğrenci milletinin "uykucu" olması göz önünde bulundurularak13.00'e alındı..

Cumartesi 13.00'te yine aynı yerde,
İskenderun Belediyesi

Aile Çay Bahçesi'ndeyiz! (2 no'lu)..

görüşmek dileğiyle..

Hiç yorum yok: